Logo

Lever og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever og bacon

 

Lever af gris er noget nogen elsker og andre elsker at hade, men lever kan rigtig meget, og mange kan ikke leve uden leverpostej. Lever går godt sammen med andre ingredienser med "kant" – en klassiker er lever med bacon og paprika. Grillstegt lever er sundt og billigt

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

500 g svinelever, gerne hel

peber fra kværn

1 tsk paprika edelsüss

olie til pensling

8 skiver bacon

grønt drys, fx persille

*

1. Fjern evt. hinde fra svineleveren.

Skær den i 2 cm skiver, der drysses med peber og paprika.

Derefter pensles de med olie og grilles ca. 3 min. på hver side.

De må endelig ikke få for meget. '

 

2. Baconskiverne lægges side om side i en alubakke, der stilles over den varme rist.

Steg dem sprøde.

 

3. Lever og bacon serveres sammen, evt. med skivede tomater, der drysses med hvidløgssalt og hakket persille.

Du kan servere kogte majs til eller kogt pasta.

 

NB! Du kan evt. komme rensede, halve eller kvarte champignon oven på baconskiverne, når de er vendt en gang. Så steger de med.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her