Logo

Grøn lasagne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

18 lasagneplader
vand
1 spsk olie til kogning

Spinatstuvning:
3 spsk smør
4 spsk hvedemel
4 dl mælk
salt
et nip sukker
500 g hakket frossen spinat

Oste-sauce:
3 spsk smør
4 spsk hvedemel
4 dl mælk
salt
revet muskat
500 g hytteost
50 g hasselnøddeflager

Lad spinaten tø og dryppe fri for væde.
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og afbag med den kogende mælk.
Lad det koge godt igennem under omrøring.
Bland spinaten i, kog igennem og smag til med salt og et nip sukker.

Oste-saucen:
Smelt smørret, rør melet i og afbag med den kogende mælk.
Lad saucen koge godt igennem og smag til med salt, peber og revet muskat.
Rør hytteosten i.

Kog lasagnepladerne i vand ca. 3 minutter.
Kog af flere gange og lægges enkeltvis på et viskestykke.
Eller brug forkogte plader.

Læg pladerne skiftevis med spinat, ostesauce og hasselnøddeflager i et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Øverste lag skal være oste-sauce.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca 30 minutter.
Læg evt. et stykke alufolie over de sidste 10 minutter.

Server med salat og evt. kogt skinke til ikke vegetarer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her