Svinekoteletter med stegte, asiatiske grøntsager og ris er
en god hverdagsret med masser af smag, inspireret af Asien. Klik her og se
opskriften.
Servering til 4 personer. 30 min.
# Ingredienser
4 svinekoteletter
4 spsk østerssauce
50 g ingefær
1 spsk olie
400 g kinakål
400 g broccoli
250 g svampemix
4 spsk sojasauce
2 spsk honning
300 g jasminris
*
Sådan gør du
1. Vend koteletterne godt med østerssauce og fintrevet
ingefær og lad dem marinere i 5 minutter.
2. Snit kinakål groft, skær broccoli i grove stykker og
halvér svampene.
3. Steg koteletterne af på en varm pande i 1 spsk olie i ca
3-4 min på hver side og tag koteletterne af panden.
4. Steg grønsagerne af på en pande, vend dem godt sammen i
30 sekunder og tilsæt soja og honning og steg det i ca. 2 minutter.
5. Anret koteletterne med de stegte grønsager og saften fra
panden og server med kogte jasminris.
Tips: Retten kan fint laves med kylling, oksekød eller
tigerrejer.
Energi 2803 kJ/667 kcal. Protein 43 g. Fedt 20 g. Kulhydrat
76 g. Kostfibre 6 g.