Logo

Kold karrykartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 kg kartofler
1 dl mayonnaise
3 dl cremefraiche
½-1 tsk stærk sennep
½-1 tsk citronsaft
½ hakket løg (stort)
karry

Kartoflerne koges, og afkøles i køleskabet.
Man blander mayonnaise og cremefraiche.
Derefter tilsættes sennep og citronsaft samt det hakkede løg.
Der smages til med karry, salt og peber.
Kartoflerne skæres i stykker (ikke skiver), og tilsættes den flydende blanding.
Det er en god idé at kartoflerne "søber" lidt, da det flydende kan blive lidt stift, når det kommer i køleskabet.

Kartoffelsalaten kan serveres direkte efter tilberedning, men kan også serveres efter at have stået i køleskab.
Den smager dejligt til fx. lune frikadeller, kylling, pølser, skinke eller andet lunt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her