Logo

Kotelet og bouillonkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kotelet og bouillonkartofler

 

Bouillonkartofler kan sagtens være en skøn ret på en sommerdag, når du bruger nye kartofler, sommergrønt og krydderurter. Server fx med grillstegte svinekoteletter.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 20 min. 4 personer

 

#

4 svinekoteletter

1 spsk olie

salt og peber

 

Bouillonkartofler:

1 squash

1 kg små kartofler

8 dl grønsagsbouillon

2 nye løg med top

250 g cherrytomater

en håndfuld persille eller basilikum

1 spsk citronsaft

*

 

1. Skrub kartoflerne og skær dem i halve.

Vask squashen og skær den i skiver.

Kom begge dele i en gryde, tilsæt bouillon og kog i 15 min.

 

2. Skær løgene i skiver og skyl tomaterne.

Læg dem ved kartoflerne og kog endnu 5 min.

Tilsæt hakkede krydderurter og smag til med salt, peber og citronsaft.

 

3. Smør koteletterne med olie og steg dem ca. 4 min. på hver side på en varm grill eller en grillpande.

Krydr med salt og peber.

 

4. Anret koteletterne på bouillonkartofler i varme, dybe tallerkener.

 

Kotelet og bouillonkartofler



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her