Logo

Kylling og skinketærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør
300 g hvedemel (5 dl)
1 æg
1-2 spsk vand

Fyld :
En rest stegt kyllingekød ( ca. 300 gram )
100 g røget skinke
2 peberfrugter
1 bdt persille
4 æg
1 dl piskefløde
1 dl mælk
2 dl reven ost
salt
peber

Smuldr det ikke for kolde smør i melet. Pisk æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen.
Saml dejen med lidt vand. Stil den i køleskab i ca. 30 minutter.
Tag skindet af kyllingekødet og skær kødet i terninger.
Skær skinken i tynde strimler. Skær peberfrugten i terninger.
Skyl og hak persillen.
Pisk æg, fløde, mælk og reven ost sammen og krydr med salt og peber.
Sæt ovnen på 200ºC.
Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund.
Beklæd en tærteform (23 cm. i diameter) med den, prik dejen med en gaffel og bag bunden i ca. 10 minutter.
Læg kylling, skinke, peberfrugt og hakket persille i og hæld æggeblandingen over.
Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet.
Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej.
Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg.
Bag tærten i ca. 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her