Logo

Latiner-spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g udbenet lammekød, bov eller kølle
reven muskatnød
1 tsk tørret sar
3 spsk olivenolie
100 g røget flæsk
6 små løg
2 courgetter
karry efter smag

Skær lammekødet i ca. 3 cm. store terninger.
Rør olien sammen med salt, peber, reven muskatnød og sar i en skål.
Læg kødstykkerne heri, vend dem til de er helt dækket med marinade,
og lad dem marinere tildækket i 2 timer.
Skær flæsket i små skiver .
Pil løgene og halver dem på langs.
Courgetterne skylles, tørres og skæres i knap 1 cm. tykke skiver.
Alle ingredienser sættes skiftevis på 4 grillspid og steges ca. 10
minutter på en oliepenslet grillpande eller under det elektriske
grillelement i ovnen.
Vendes flere gange under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her