De saftige
mørbradbøffer er blot brunede på panden og derefter bagt færdige i ovnen sammen
med den gode sauce.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 30 min.
#
300 g svinemørbrad
½ spsk olie
1 porre
1 spsk dijonsennep
1½ dl bouillon
3 spsk cremefraiche
18% eller 9%
salt og peber
Tilbehør:
kogte kartofler
eller ovnstegte kartofler
broccoli eller
grønne bønner
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Skær mørbraden fri
for fedt og sener, og skær den i skiver.
Bank dem let, og
brun dem på en pande med olie.
Læg dem i et smurt
ovnfast fad.
Rens porren, og skær
den i tynde ringe.
Svits dem på panden,
og tilsæt bouillon, og giv det et opkog.
Tag panden af
varmen, og tilsæt sennep og cremefraiche.
Smag til med salt og
peber, hæld saucen over bøfferne, og dæk fadet med stanniol.
Sæt fadet i ovnen
ca. 20 min, og server med det valgte tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin