Logo

Marineret torskerogn + Kroens ovnflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret torskerogn + Kroens ovnflæsk

Marineret torskerogn

250 g kogt torskerogn - Kogning af torskerogn se Tillæg - eller 1 ds torske­rogn

Fransk marinade - se Tillæg

2 rødløg

6 oliven med paprikafyld

dildkviste

Tilbehør: ristet franskbrød eller flute, smør

*

Læg den udskivede torskerogn i et fad med kant.

Hæld marinaden over og lad det trække et par timer.

Pynt med tyndt udskivede løg og oliven samt dild kviste.

Server ristet franskbrød eller flute og smør til.

Madopskrift billede

Kroens ovnflæsk

8 skiver letsaltet flæsk

1 kg Belle de Boskop-æbler

2 løg

1 spsk sukker

Tilbehør: sennep, groft rugbrød

*

Læg flæskeskiverne på risten over bradepanden og stil den ind i en 225°C varm ovn i 10 minutter.

Skær æblerne i både, men skræl dem ikke.

Fyld dem i bradepanden sammen med de grofthakkede løg og stil den atter i ovnen. Dæmp varmen til 200°C og lad det stå 30 minutter.

Tag æblerne ud og drys med sukker.

Stil flæskeskiverne øverst i ov­nen i 5 minutter for meget kraftig varme.

Server dem på æblerne og server sennep og groft rugbrød til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her