Ca. 30 stk
50 g gær
ca. 2 kg hvedemel
2 spsk olie
3 glas varmt vand
lidt salt
Rør vand, gær, salt og olie godt sammen
Bland hvedemel i lidt efter lidt, og ælt derefter dejen godt igennem med hænderne
Lad dejen hæve i ca. ½ time
Del dejen i 30 boller, rul hver bolle flad med kagerullen til den er ca. 1 cm.
Læg de udrullede pitabrød på opvredne viskestykker og læg tilsvarende over
Lad hæve yderligere 1 time
Forvarm ovnen til 220°C MED bageplade i
Når ovnen er opvarmet, lægges pitabrødene på den varme bageplade, og bages til de ”har pustet sig helt op”
(bemærk bagepladen skal sættes i midten af ovnen)
Denne opskrift er nem at lave, og brødene bliver meget bedre end de tørre papstykker man kan købe i butikkerne. Kom fyld i efter ønske, eller prøv med falaffel eller bare en skive ost og et stykke skinke og varm den i ovnen.