Hakket oksekød med ost og timian rullet i lækker lufttørret skinke og serveret med masser af fine jasmin ris og tomatsauce, der smager af Italien.
2 personer Tilberedningstid: ca. 30 min.
200 g hakket oksekød
4 skiver tørret skinke
Revet mozzarella
1 tsk tørret timian
salt og peber
200 g jasmin ris
½ løg
½ dåse flåede tomater med oregano
½ bouillonterning
1. Tænd ovnen på 200ºC.
Kog risene i 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt under låg i 12 min.
Sluk for varmen og lad dem derpå trække til retten er færdig.
2. Læg skinkeskiverne på et spækbræt.
Del oksekødet i 4 portioner.
Fordel oksekødet på skinkeskiverne.
Drys med salt, peber og krydderurter.
Fordel revet mozzarella over kødet.
Rul det sammen til små roulader.
Læg rullerne i et smurt ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 20 minutter.
3. Hak løget fint og svits ternene i en gryde med 1 spsk olie til de er gyldne.
Kom tomater og bouillonterning ved, rør rundt og lad saucen simre i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.
4. Servér oksekødsrullerne med rygende varme ris og tomatsauce.
--