300 g nakkefilet (eller skinke i tern)
1 løg, ca. 100 g
2 fed hvidløg
2 tsk masala krydderi
½ spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 ds grønsagsbouillon (vand + terning)
1 grøn peberfrugt
2 dl yoghurt naturel
1 æg
salt og peber
Tilbehør: Ris
Nakkefileten skæres i 2-3 cm store terninger.
Løg og hvidløg hakkes fint.
Kød, løg, hvisløg og masala blandes i en skål, og trækker ½-1 time i køleskabet.
Peberfrugten skæres i terninger.
Kødblandningen steges, tomater og bouillon hældes så ved.
Simrer under låg i 40 minutter.
Peberfrugterne kommes i når der er 15 minutter tilbage af tiden.
Smag til med salt og peber.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
Ægget piskes sammen og vendes forsigtig i yoghurten.
Smag til med lidt salt og peber.
Æggemassen hældes over kødet, og sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter ved 225°C.
Retten er fedtfattig.