Med en god skinke,
hvidløgsost og en pakke frisk pasta er en lækker ret på bordet på få minutter.
Du kan selvfølgelig også bruge en tørret pastatype til retten.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
80 g lufttørret
skinke i tynde skiver
250 g frisk spinat
(eller evt. frossen hel spinat)
250 g frisk pasta
150 g hvidløgsost
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Skær skinken i
strimler.
Pluk spinaten fri
for stilke og skyl bladene grundigt i flere hold vand.
Sæt en gryde vand
over at koge til pastaen.
Tilsæt 1 tsk salt og
kog pastaen efter pakkens anvisning.
Vend afdryppet
spinat i pastagryden og vend rundt, til det akkurat falder sammen.
Hæld pasta og spinat
på et dørslag, men gem ca. 1 dl af kogevandet.
Sæt den varme gryde
tilbage på komfuret og rør hvidløgsost til saucekonsistens med pastavand.
Vend pasta/spinat og
skinke i og vend rundt, til det er gennemvarmt.
Smag til med salt og
peber og server med brød.
Se spændende 2-retters menuer her eller gode brød
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin