Logo

Pommes Saint-florentin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melede kartofler skrælles, flækkes og koges pure-møre i vand uden salt. Kartoflerne afdampes, pureres. Røres derefter op med ca. 100 g smør, 4 æggeblommer, ca. 150 g mager, finthakket skinke pr. kg kartofler og krydres med salt og hvid peber.
Kartoffelmosen formes som toppe eller stænger (kan fx. sprøjtes i stænger med stor glat tylle), afkøles og paneres i hvedemel, udpisket æggehvide og knuste trådnudler, udbages hurtigt i friture og afdryppes. Hvis kroketterne ligger for længe i frituren, sprænges de.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her