Logo

Grønsagssuppe á la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blandede grønsager fx. gulerødder, ærter og blomkål
½ l god bouillon
salt
½ l mælk
2 spsk hvedemel
150 g friske eller frosne spinatblade
1 æggeblomme
1 dl kaffefløde
salt
peber
klippet persille
1 spsk smør

Alle grønsagerne renses, blomkålen plukkes i små buketter og gulerødderne skæres i små skiver eller terninger. Koger i bouillon med salt i ca. 10 min., ærterne lidt mindre. Så tilsættes mælken og smørret og suppen koger op, jævnes med urørt hvedemel, koger godt igennem, tages fra varmen og spinatblade tilsættes. Æggeblommen piskes let med kaffefløden og hældes i den næsten kogende suppe, der varmes til kog, men koger den , skiller den! Smages til med salt og peber. Serveres med overdrys set med klippet persille og gerne en skinke eller ostemad til.
Læg mærke til, at begge supper er meget kaloriefattige, sunde og mættende, evt. med knækbrød og ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her