Logo

Rullet kalkun med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bank 8 tynde skiver kalkunbryst a 60-75 g flade, og smør dem med en blanding af lige dele dijonsennep og honningsyltede sennepsfrø (Aulumgård).
Læg et stykke lufttørret skinke ovenpå, rul sammen, og bind omkring. Brun rullerne i smør, spæd med en sjat hvidvin, steg sagte i 15 minutter, og server dem kolde i skiver som pindemad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her