Skønt til 4 noget forkælede gæster.
8 små kalveschnitzler (500-600 g) 
8 tynde skiver spegeskinke
8 middelstore salvieblade
3-4 spsk smør
salt, friskkværnet peber
1 ¼ dl tør hvidvin + lidt til kokken
Ligesom hos fætter Wienerschnitzel starter man med at banke schnitzlen flad. 
Læg 1 skive skinke og 1 salvieblad på hver og sæt fast med en kødpind. 
Brun 2 spsk smør i en stor pande. 
Læg kødet på panden og steg ved svag varme i 2 minutter på hver side. 
Krydr med salt og peber.
Tag kødet af panden og hold det varmt - låg eller alufolie over. 
Hæld vin i panden og lad det koge op. 
Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst. 
Læg kalvekødet på panden endnu en gang - færdig!
Server med tør hvidvin, godt hvedebrød og dampede ærter.
kj pr. portion: 1300