Logo

Saltimbocca 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skønt til 4 noget forkælede gæster.

8 små kalveschnitzler (500-600 g)
8 tynde skiver spegeskinke
8 middelstore salvieblade
3-4 spsk smør
salt, friskkværnet peber
1 ¼ dl tør hvidvin + lidt til kokken

Ligesom hos fætter Wienerschnitzel starter man med at banke schnitzlen flad.
Læg 1 skive skinke og 1 salvieblad på hver og sæt fast med en kødpind.
Brun 2 spsk smør i en stor pande.
Læg kødet på panden og steg ved svag varme i 2 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet af panden og hold det varmt - låg eller alufolie over.
Hæld vin i panden og lad det koge op.
Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst.
Læg kalvekødet på panden endnu en gang - færdig!

Server med tør hvidvin, godt hvedebrød og dampede ærter.
kj pr. portion: 1300

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her