800 g svinemørbrad
4 skiverrøget skinke (gerne parmaskinke)
salvie
salt
peber
kødsnor
 
Kartoffeltærte: 
4 bagekartofler
2 æg
1 dl fløde
timian
basillikum
salvie
1 porre
 
Druesauce: 
½ løg
100 g blå druer
4 dl brun kalvefond
1 dl fløde
frisk persille
Maizena
 
Garniture: 
2 gulerødder
1 grøn squash
Svinemørbraden afpudses for hinder og sener og flækkes på langs. 
Bankes ud til en tykkelse på ca. ½ cm og derpå lægges 2 skiver røget skinke. 
Krydr med salvie salt og peber. 
Rulles sammen og bindes med kødsnor. 
Svinemørbraden brunes godt på alle sider og steges færdig i ovnen i ca. 10-15 min. 
Kartoffeltærte: 
bagekartoflerne skrælles og rives groft. 
Porren renses og skæres i fine tern. 
Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn v.190 g  i ca. 30 min. 
Druesauce:
løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min. 
Saucen jævnes med Maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille. 
Anretning: 
Svinemørbraden skæres i brede skiver på tværs og anrettes dekorativt på varme tallerkener med saucen og de tournerede grønsager. Kartoffeltærten serveres á part.