600 g kalveinderlår
8 skiver spegeskinker
8 blade frisk salvie
50 g smør
1 tsk havsalt
1 tsk peber
2 dl halvtør hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver, 2 til hver person, skiverne bankes evt.hvis de ikke er tynde nok.
Læg 1 skive skinke og et par salvieblade på hver kødstykke og sæt det fast med en kødpind.
Brun halvdelen af smørret i en stor pande.
Læg kødet på panden og steg det ved svag varme 2 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet af og hold det varmt (låg eller alufolie over).
Hæld vin i panden og lad det koge op.
Tilsæt resten af smørret og rør med piskeriset, indtil smørret er opløst.
Læg kalvekødet på panden endnu engang - færdig!
Tilbehør: Safran ris - Basmati ris. En god salat med årstidernes grønsager og krydderurter. Serveres med et køligt glas Hvidvin.