4 stk
60 g blødt smør
2 store skiver hvidt sandwichbrød uden skorpe
1 stor skive brunt sandwichbrød uden skorpe
1 gulerod. revet
2 tsk frisk purløg, hakket
3 tsk Thousand Island-dressing
3 skiver bierwurst uden skind
1 tomat i tynde skiver
salt og peber
45 g mild ost i skiver
Pynt:
2-3 egebladssalat eller andre røde salatblade
gulerods»spåner«
hakket frisk purløg
Smør de hvide brødskiver på en side og den brune skive på begge sider.
Bland den revne gulerod med purløg og 1 tsk dressing i en skål.
Dæk 1 hvid skive med gulerodsblandingen og læg bierwursten over.
Arranger tomatskiverne over pølsen, smør 1 tsk dressing over og krydr med salt og peber.
Læg den brune brødskive over og osten ovenpå.
Dæk med salatblade og smør den sidste skive hvidt brød med resten af dressingen.
Læg den oven på »bunken« og pres godt sammen.
Skær sandwichen i kvarte diagonalt og fastgør hver enkelt med en cocktailpind med gulerodsspåner, og drys med hakket purløg.
Variationer: Udelad bierwurst og brug skiver af salami, skinke eller hvidløgspølse, hvis du foretrækker det. Dressingen kan varieres efter dine personlige præferencer; brug fx danabluedressing, yoghurt eller mayonnaise.