1 lille flûte med sesamfrø
60 g blødt smør
1 tsk sennep
2-3 spsk mayonnaise
3 firkantede skiver kogt skinke
250 g ricottaost (eller afvandet hytteost)
1 bakke karse
salt og peber
18 skiver agurk
3 små tomater i tynde skiver
6 stilke brøndkarse til pynt
Skær med regelmæssige mellemrum 6 »V«-formede stykker ud af flûten, så hvert »hak« bliver dybt og bredt nok til at rumme et stykke sammenrullet skinke samt agurke- og tomatskiver på begge sider.
Bland smørret med sennep og fordel det over »V«-hakkene, og smør med mayonnaise.
Smør ricottaost over skinkeskiverne.
Arranger karsen med det grønne udad langs 2 modsatte kanter, og krydr med salt og peber.
Rul skinken sammen, så den grønne karse kan ses i begge ender.
Skær forsigtigt hver skinkerulle midt over, så der bliver i alt 6 små ruller.
Læg overlappende agurke- og tomatskiver langs kanten af hvert »V«formet hak.
Læg en skinkerulle i hvert »V« og pynt hver enkelt med en kvist brøndkarse.
Skær nu flûten i skiver med et »V« i hvert stykke, seks stk i alt.