Lav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan
også lave den helt "grøn" ved at bruge store tomater i skiver i
stedet for skinke.
4 personer. Arbejdstid: ca. 20 min.
#
Pesto:
1 stor håndfuld friske basilikumblade (ca. 50 g)
2 fed hvidløg
75 g pinjekerner
100 g parmesanost el.lign.
1 dl ekstra jomfruolie
salt og friskkværnet hvid peber
Endvidere:
2 focaccia eller andre italienske boller
8 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke
2 friske mozzarellaoste i saltlage
cherrytomater
frisk basilikum
*
Hak basilikumblade, knust hvidløg, pinjekerner og friskrevet
ost i en foodprocessor, eller stød det sammen i en morter.
Tilsæt gradvist olie, og smag til med salt og peber.
Flæk brødene.
Smør over- og underside med pesto, og fyld sandwichene med
skinke og mozzarella i skiver.
Server med cherry tomater, og pynt med basilikum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin