1 ½ pakke æggenudler (6 brikker) 
4 fed hvidløg + lige så meget frisk ingefær 
3-4 små grønne chili 
4 spiseske fulde lys soya 
1 tsk  salt 
2 spsk  olie 
2 stk frisk kylling bryst 
1 pakke skinke tern 
8-10 tigerrejer 
1 gulerod flækket og skåret (skråt 45’) i max 2 mm. tynde skiver 
Rød gul og grøn peber ca. ½ af hver skåret i 1 ½ cm. tern 
1 løg "flækkes og skæres i ca. 10 både" 
½ bakke champignon renses og deles i halve 
¼ broccoli delt i små buketter ikke større en 1 krone 
1 porre skåret skråt i ca. 5 mm. skiver" 
4-5 spsk  østers sauce 
ca. 1 tsk  salt 
ca. 1 tsk  tredje krydderi 
ca. 1 tsk  sukker 
1 spiseskefulde sesamolie. 
1 kop vand 
olie til stegning 
 
Hak hvidløg, ingefær og chili (brug evt. en persillehakkeren), blandes 
med salt, soya og 2 spsk  olie. 
Skær kyllingen i ca. 2 - 3 mm. tynde skiver, rens tigerrejerne og 
mariner kødet i blandingen ca. ½ time. 
Rens og snit grønsagerne, til lyn stegning. 
Steg dem på en meget varm tør pande, vent med at vende rundt til de har 
fået lidt sort farve. Tilsæt så 2 spsk  olie og vend rundt ca. 5 min. 
Til sidst hældes østerssaucen over og der vendes rundt. 
Tag dem af panden og læg dem over i en skål. 
Kom ca. 2 ½ liter kogende vand i en skål eller gryde, tilsæt 
æggenudlerne og lad dem stå ca. 10 min. 
Del dem fra hinanden med 2 spisepinde, og hæld vandet fra. 
Steg kødet mørt i en wok eller stor pande, tilsæt skinketern det sidste 
minut. 
Tag det af panden og over i skålen med grønsagerne. 
Kom ca. 3-4 spsk  olie på panden og kom nudlerne heri. 
Vend rundt til de er blanke, steg ca. 3-5 minutter, kom salt, sukker og 
tredjekrydderi i sammen med kød og grønsagerne. 
Bland det hele godt sammen og der tilsættes en kop vand. 
Til sidst hældes 2 spsk  sesamolie over retten og vend det rundt, det 
giver retten en vidunderlig duft, og den helt rigtige smag.