
  
Klik her for at sende et
billede
  
  
  
  
  En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med
over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
4-6 personer. Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1½-2
time.
  
 
 # Ingredienser
  3-4 svinehjerter 
 salt, peber 
 2 bdt persille 
 50 g smør/margarine 
 2 ½ dl bouillon eller vand 
 evt. kulør 
 meljævning 
 
 
  * Tilberedning
Rens og
tør hjerterne. 
Gnid dem ind- og udvendigt med salt og
peber. 
Fyld dem med persille, luk med kødnåle. 
Brun hjerterne i fedtstoffet. 
Læg dem på rist og hæld vand i gryden. 
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller
langsomt. 
Tag hjerterne op. 
Tilsæt saucen kulør, smag den til og jævn
den. 
Skær hjerterne i skiver, læg dem i et halvdybt
fad og hæld saucen over. 
Server fx kartoffelmos til. 
Tips
Hjerter af okse og kalv kan tilberedes på samme måde eller udskåret i
strimler. 
Hjerter kan også fyldes med æbler og svesker
eller fars.