Logo

Hjertegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjertegryde


# Råvarer til Hjertegryde: 

2 svinehjerter
2 spsk hvedemel
salt og peber

50 g smør

2 løg

1 ds flåede tomater
1 laurbærblad

2 stilke timian
4 dl bouillon
½ dl fløde

250 g champignon
250 g ærter dybfrosne

server med kartoffelmos eller ris


Fremgangsmåde:

Skyl hjerterne godt i koldt vand.

Fjern årestammer og skær hjerterne i små terninger.

Vend disse i hvedemel, krydret med salt og peber.
Brun dem i smørret.

Tilsæt de grofthakkede løg og efter endnu 5-10 minutter de flåede tomater med væden.

Tilsæt laurbærblad og timian og lad retten snurre ganske småt, til hjerterne er møre.

Så tilsættes hele eller skivede champignon, ærter og fløden.

Retten jævnes om nødvendigt lidt og smages til med krydderierne.

Når også ærterne er varme, er- retten klar til servering.

Det kan være nødvendigt at tilsætte et par dråber kulør.

Server retten med en luftig kartoffelmos eller med løse ris.

 

...........................................

 

Hjertegryde

MANEDENS OPSKRIFT

Under denne overskrift vil vi med jævne mellemrum, bringe en lækker madopskrift. For at gøre det så spændende som muligt, opfordrer vi gastronomer til at indsende netop jeres lækre opskrift:




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her