Logo

Tomater provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


6 tomater,
100 g kogt, røget skinke,
ca. 100 g grønærter,
et knust hvidløgsfed,
2 spsk fintskåret purløg,
2 spsk fintklippet dild,
1 ½ dl cremefraiche (38 %),
1 tsk sød chilisauce,
1 hårdkogt æg,
4-6 fyldte oliven.

Tomaterne udhules, som forklaret ovenfor. Skinken skæres i små terninger og blandes med de optøede grønærter, hvidløgsfed, purløg og dild. Det hele vendes forsigtigt sammen med tomatkødet i den kolde cremefraiche, hvorpå der smages til med chilisauce.
Fyldet toppes i tomaterne, - pyntes med en midterskive af ægget samt nogle tynde skiver oliven.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her