1 kalkunbryst 
1 bk champignon 
salt og peber 
karry 
all-round krydderi 
spidskommen 
knust chilipulver 
hvidløg 
½ l madlavningsfløde
margarine/smør til stegning
kulør
Tilbehør: 
basmati ris og hvidløgsflutes
* 
Kalkunbrystet skæres i strimler. 
Bland krydderierne i en skål (du kan bruge alle de krydderier du ønsker afhængig af hvor stærk du vil have retten).
Kødet blandes sammen med krydderierne og skal stå og trække i ca 1 time. 
Svits kødet i margarinen så det bliver let brunt. 
Tilsæt de rensede champignoner og lad dem svitse med. 
Når champignonerne har taget farve og det meste af væden er fordampet tilsættes fløden i sådan en mængde, at det dækker kødet. 
Tilsæt kulør. 
Lad det simre under låg i ca 20 minutter. 
Kog risene og varme flutene i mellemtiden. 
Når de 20 min. er gået jævnes saucen lidt.
Tips: Lidt kraftig kost men det smager dejligt. Pas på med saltet. 
Kan også serveres med kartoffelmos.