
 
Server en lækker gryderet med kyllingebryst, peberfrugt og
svampe. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Stege/kogetid: 35 min. Fryseegnet 
 
#
250 g kyllingebryst uden skind 
2 dl hønsebouillon 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
100 g champignon 
25 g smør 
50 g hvedemel 
2 dl hvidvin 
½ dl mælk 
½ dl fløde 
1 spsk cognac 
salt og friskkværnet peber 
 
Tilbehør: 
2-3 dl fuldkornsris eller andre ris 
bredbladet persille 
*
 
Kog risene efter pakkens anvisning. 
Skær kyllingekødet i terninger, og lad dem simre møre i
bouillonen i 12 min. 
 
Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stykker. 
Læg dem ved kyllingen, og lad det simre i et par min. 
 
Rens svampene, og skær dem i skiver. 
Steg dem gyldne på en pande med smør. 
Drys med mel, og lad det opsuge fedtstoffet. 
Tilsæt hvidvin, mælk og fløde, og kog i nogle min. under
omrøring. 
Hæld svampeblandingen i gryden med kylling og peberfrugt. 
Varm op, og smag saucen til med cognac, salt og peber. 
Server med de kogte ris, og drys med persilleblade. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin