
 
Køb gerne en hel kylling, og del den; lår og bryststykker.
Nyd brystkød den ene dag og kyllingelår en af de næste, eller frys ned til en
anden gang. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 35
min. Stege-/kogetid: ca. 40 min + 10 min hviletid. 
 
#
2 kyllingebryst på ben 
2 spsk olie 
salt og friskkværnet peber 
 
Bulgursalat: 
2 dl bulgur 
3 dl vand 
½ tsk groft salt 
1½ spsk olie 
2 spsk citronsaft 
1 fed hvidløg 
evt. 1 tsk harissa eller chilisauce 
1 bundt bredbladet persille
½ rødløg 
6-8 radiser 
½ agurk eller 1 skoleagurk 
2 store tomater 
*
Gnid kyllingestykkerne godt med olie, salt og peber. 
Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. 
Steg kyllingen i ca. 40 min. ved 200 °C, til den er gylden
med sprødt skind. 
 
Kog bulgur i vand med salt ved svag varme under låg i 10-15
min, eller til alt vandet er opsuget.
Afkøl bulguren. 
Bland bulgur med en dressing af olie, citronsaft, knust
hvidløg, evt. harissa og hakket persille. 
Vend bulgursalaten med finthakket rødløg, radiser i skiver
og små terninger af agurk og tomat.
Smag til med citronsaft og salt. 
Server det friskstegte kyllingekød med bulgursalat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin