
 
God fast food, som
du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i vindueskarmen,
så giv retten et smagfuldt drys før servering. 
Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
1 pakke champignon i
skiver (200 g) 
1 spsk olie 
1 pakke
kyllinge-inderfilet 
1 dl bouillon 
1 dl fløde 9% 
1 tsk majsstivelse 
200 g friske eller
frosne sukkerærter 
2-3 forårsløg 
salt og peber 
Tilbehør: kartofler,
ris, pasta, nudler eller brød 
*
 
Brun de skivede
champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne. 
Steg under omrøring
3-4 min. og tilsæt bouillon. 
Lad retten simre 5
min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse. 
Rens sukkerærter og
forårsløg og snit dem fint. 
Vend dem i retten og
kog det igennem et par min. 
Smag til med salt og
peber og server med det valgte tilbehør. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin