
Med opskriften på hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger er du sikret en lækker hovedret. Prøv den! Rigeligt til 4 personer.
# Ingredienser:
8-10 mellemstore kartofler
1 spsk smeltet smør
1½ tsk groft salt.
 
2 kyllinger a ca. 900 g. 
75 g blødt smør
½-1 tsk groft salt. 
Tilbehør: Grøn salat med cremefraiche-dressing. 
*
Sådan gør du: 
Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i
tynde skiver på tværs. 
Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør. 
Drys salt over. 
Bag kartoflerne midt i ovnen ca. 60 min. ved 225 °C, til de
er møre. 
 
Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande. 
Pensl med smør og drys salt over. 
Steg kyllingerne midt i ovnen i 30-40 min. ved 225 °C.