Logo

Bornholmersalat med makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bornholmersalat med makrel


Normalt laves bornholmersalat med røgede sild - men makrel (forel) er også meget lækkert - prøv selv


# Ingredienser til bornholmersalat:

1 røget makrel
4 æg
4 spsk mayonnaise
1 mellemstort løg

radiser

purløg

salt og peber
*


Sådan laver du bornholmersalat: 
Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem.
Makrellen befries for ben og blandes i en skål sammen med mayonnaisen.
Løget hakkes fint og kommes i.
Æggene hakkes og blandes i og det smages til med salt og peber.

Drys med skivede radiser og purløg.


Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. (rugbrød osv. )  


Vil du være med til at finde et nyt og godt navn til denne salat, da ægte bornholmersalat jo er med røget sild og ikke makrel.


Skriv dit forslag i kommentarfeltet …




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt makrel med rabarberkompotMakrel er sommerens skønne fisk, som egner sig godt til at stege med skindet på så det...
• Pebermakrel med kartoffelsalatMakrel er en god sommerspise her har vi valgt at bruge den krydrede udgave, men du kan...
• Ovnbagt makrel med sennep og estragonMakrel er en god sommerfisk. Køb den fileteret hos fiskehandleren, og maden er serveret...
• Chokoladeparfait med hyldebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os