Logo

Dampet helleflynderfilet med urtebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dampet helleflynderfilet med urtebouillon

 

Helleflynderen er en dejlig fladfisk med fast, hvidt kød. Den kan blive temmelig stor op til 300 kg. Den fås det meste af året, men er bedst i vinterhalvåret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min.

 

#

500 g helleflynderfilet

1 citron

salt og peber

125 g knoldselleri

1-2 gulerødder

1 porre

3 dl grønsagsbouillon

1 bundt dild

 

Tilbehør: kartofler

*

 

Dryp fisken med citronsaft, og drys med salt og peber.

Skær fisken i 2 lige store stykker.

 

Rens grønsagerne.

Skær sellerien i terninger og gulerødder og porre i skiver.

Læg alle grønsagerne i en sauterpande og hæld bouillonen ved.

Drys med salt og peber, og damp grønsagerne møre under låg i ca. 8 min.

 

Læg fiskestykkerne på grønsagerne, og tilsæt ca. halvdelen af dilden.

Lad retten simre under låg i endnu 5-6 min.

 

Drys med resten af dilden, og server med friskkogte kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helleflynder, ristet, på sølvbeder med tragt kantarellerRigtig flot og lækker ret med helleflyndefileter der serveres på en bund af sølvbederagout...
• Helleflynder, ristet, på sølvbeder med tragt kantarellerRigtig flot og lækker ret med helleflyndefileter der serveres på en bund af sølvbederagout...
• Helleflynder, ristet, på sølvbeder med tragt kantarellerRigtig flot og lækker ret med helleflyndefileter der serveres på en bund af sølvbederagout...
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!