Logo

Flødesild med pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødesild med pærer

 

Flødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 10 min. Køletid: 1 time

#

1 ds matjessildefileter, ca. 200 g

1 stort løg

1½ dl piskefløde

1 tsk presset citronsaft

2 spsk finthakket dild

groftmalet peber fra kværn

2 hårde pærer/æbler

*

1. Lad sildefileterne dryppe grundigt af og skær dem i fingertykke skiver på skrå.

2. Pil løget og skær det i meget tynde skiver.

3. Bland sild og løg i en skål.

4. Bland fløde, citronsaft, dild og peber og hæld blandingen over sildene.

Stil skålen koldt i 1 time.

5. Skær frugterne midt over og tag kernehusene ud.

Skær frugten i tynde både og vend den ned i sildeskålen.

6. Silden serveres med kogte kartofler eller groft brød og smør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her