Logo

Hotdogs med fiskestave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hotdogs med fiskestave


Man savner slet ikke pølsen! Hotdogs med fiskestave er ideelle som fingermad til store og små

 #

2 spsk sennep

1 tsk rørsukker

2 tsk citronsaft

6 spsk olie

½ bundt dild

salt og peber

2 romaine salathjerter

150 g agurk

8 fiskestave

4 pølsebrød

20 g ristede løg

citronbåde

 *

Sennep, rørsukker, citronsaft og olie piskes godt sammen.

Dilden nippes af og blandes i.

Saucen smages kraftigt til med salt og peber.

Romaine salathjerter gøres i stand, skylles og slynges tørre.

Agurk skæres i tynde skiver.

Fiskestave steges i den forvarmede ovn efter anvisning på emballagen.

Pølsebrød varmes med i ovnen et øjeblik.

Brødene skæres op på langs og fyldes med salat, agurk, fiskestave, saucen og ristede løg.

Pynt med dild og eventuelt citronbåde.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte pitabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landgangsbrød til børnefestLandgangsbrød egner sig fint til en fødsels­dagsfest for store børn og er praktiske at...
• - BørnekokkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os