Logo

Ovnbagt makrel med sennep og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ovnbagt makrel med sennep og estragon

 

Makrel er en god sommerfisk. Køb den fileteret hos fiskehandleren, og maden er serveret inden, der er gået en halv time. 

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 friske makrelfileter

2 tsk Dijonsennep

2-3 stilke frisk estragon

1½ spsk rasp

½ spsk olie eller smør

salt og peber

 

Tilbehør:

nye kartofler og grøn salat

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Læg makrelfileterne på skindsiden i et smurt ovnfast fad eller i en bradepande med bagepapir.

Smør dem med sennep og drys med hakket estragon, salt, peber og rasp.

Dryp med olie eller smørklatter og sæt fadet i ovnen 10-15 min.

Server fx med nye kartofler og en god salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt røget makrel og ratatouilleSensommeren bugner med alt det gode til en stor portion ratatouille: Solmodne tomater,...
• Bagt makrel med blomkålsrisBagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få...
• Røget makrel med nye kartoflerRøget makrel har en markant og kraftig smag, der passer godt til sommerens friske...
• Jordbærsorbet - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!