Logo

Stegt laks med melon og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt laks med melon og lime

 

Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk og lyst kød.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8-10 min.

 

#

300 g laksefilet

½ spsk olie

½ melon (cantaloup, netmelon, honningmelon)

2-3 forårsløg

 

Marinade:

½ spsk farin

½ spsk soja

1 tsk fintrevet limeskal (øko)

1 spsk limesaft

1 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør:

brød eller nye kartofler

*

Pisk marinaden sammen.

 

Befri melonen for frø og skræl, og skær den i terninger.

Drys dem med lidt salt.

 

Krydr laksen med salt og peber, og steg den på en varm pande med olie i 3-5 min på hver side - først på skindsiden.

 

Anret med melonstykker, dryp marinaden over, og drys med fintsnittet forårsløg.

Server med brød eller friskkogte kartofler.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LaksepandeSpar på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele på en pande
• Laksesalat med fennikel og rygeostEn laksesalat er en god måde at få brugt rester af kold fisk på. Hvis du ikke har en rest...
• Laksefrikassé med rejer, spinat og citronLaksestykkerne tilberedes i den lyse sauce sammen med frisk spinat og forårsløg. Saucen...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!