Logo

­Braiseret gråand "Moseand" med savoykål og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

serveret med jord­skokkekompot med porre

 
2 ænder
100 g bacontern
1/2 snittet savoykål
4 gulerødder
4 dl fond
 
500 g jordskokker
2 store porrer
hvidløg
smør og 1/2 l. piske­fløde
et lille bundt persille, hakket
 
Ænder brunes i gryde og ta­ges derefter op.
Dernæst ri­stes bacontern sammen med savoykål og gulerødder, hvorefter der på­hældes 4 dl fond.
Det hele ta­ges op og tilsættes 100 g smør.
Ovenpå dette lægges anden og hele herligheden stilles i ovnen i 15-20 minut­ter, hvorefter anden skæres ud og anrettes oven på sauteen.
Til dette serverer vi jordskok­kekompot:
Jordskokker skrælles og skæres i passende stykker.
Sauteres i smør med porrer og hvidløg.
Piske­fløde tilsættes.
Det hele ko­ges, til det har en passende konsistens.
Til sidst tilsættes persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødtungen lige midt i anissenFisken smager helt vildt og skønt og flot anrettet så er det som at være på en fin...
• Hele fisk med Charmoula-smørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkipperfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risalamande 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os