Logo

Braiseret græskar med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på briseret græskar. Retten kan bruges som vegetarisk hovedret, eller som tilbehør til blandt andet kødretter. Let og lækker aftensmad eller tilbehør for hele familien.


350 g skrællet græskar i tern
5 dl kokosmælk
350 g sød kartoffel i tern
100 g svampe
1/2 dl piskefløde
50 g jordnødder
100 g squash i tynde skíver
1 tsk sukker

*

 
Kog græskar og kokosmælk i en gryde ca. 10 minutter.
Tilsæt kartofler og svampe og lad retten småsimre 15 minutter.
Tilsæt fløde, jordnødder, courgette og smag til med sukker og salt. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller i kaperssauce Boller i kaperssauce - en ret der er let at lave til mange - for eksempel til nem...
• Thaicourgetter i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kybyn - kibinai - kybynlarFra Litauen - nærmest en nationalret for nogle
• Indbagt brie/camembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os