Logo

Æble-pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8-10 bayerske pølser
75 g margarine
evt. 1 snittet løg
6 store æbler

Pølser og løg brunes hurtigt i margarine. Æblesnitter uden kernehus lægges ved. Panden dækkes med låg. Alt mørnes over svag varme ca. 10 min. Låget fjernes og retten smages til. Evt. lidt sukker kan drysses på æblerne. Serveres med sennep og groft rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronmarinerede kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksefilet med basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsroulade med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetrifli 2Trifli med blomme er en utrolig nem dessert at lave, men den smager ikke desto mindre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os