Logo

Æble-pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 bayerske pølser
75 g margarine
evt. 1 snittet løg
6 store æbler

Pølser og løg brunes hurtigt i margarine. Æblesnitter uden kernehus lægges ved. Panden dækkes med låg. Alt mørnes over svag varme ca. 10 min. Låget fjernes og retten smages til. Evt. lidt sukker kan drysses på æblerne. Serveres med sennep og groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her