Logo

Æg i løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk usaltet smør
500 gr. finthakket løg
salt
1 spsk hvedemel
2 1/2 dl mælk
peber muskat
1 knsp. safran opløst i 1 spsk vand
8 hårdkogte æg skåret i kvarte
hakket persille

Smelt smørret i en tykbundet gryde for lav varme.
Tilsæt løgene og salt efter smag, læg låg på, og lad løgene simre
bløde i ca 15 min. må ikke tage farve.
Drys melet over løgene, rør godt.
Tilsæt mælken, roligt- under omrøring, rør til det er kommet i kog.
Skru ned på den absolut laveste varme, og lad saucen koge videre i ca.
20 min. under hyppig omrøring.
Kværn peber og riv muskatnød over.
Rør den opløste safran i, og vend æggene i med en meget forsigtig hånd, varm forsigtig igennem.
Hæld retten i et varmt fad, drys med persille, og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt laksefilet med tomatsmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med allehåndeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med lammefyldDisse pirogger er lidt østerlandsk inspireret med lammekød eller fårekød og sambal olek....
• Nougatis med kiwipuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os