Logo

Æggekage med kartofler og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage må nok være en af de letteste retter i verden. Også smager den tilmed dejlig. Her laves æggekagen med kartofler og bacon. Nem og hurtig frokost eller aftensmad for familien.

3 løg

smør eller margarine

4 æg

4 dl mælk

1 spsk hvedemel

salt og peber

1 pakke maskinskåret, røget bacon

600 g kogte kartofler

­klippet purløg

Tilbehør: groft brød, sennep

*

*

Skær løgene i skiver og brun dem let i fedtstof.

Pisk æggene sammen med mælk, hvedemel, salt og peber.

Tag løgene op og klip baconskiverne ned i panden i smalle strimler.

Tilsæt om nødvendigt lidt mere fedt­stof og steg dem nogle minutter.

Hæld æggemassen over og bag æg­gekagen halvt.

Læg kartofler i tynde skiver samt løg over og bag ret­ten færdig.

Drys med fin klippet purløg og server groft brød og sennep til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?