Logo

Æggekage med kartofler bagt i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med kartofler bagt i ovn

4 store tomater (ca. 500 g)

1 knivspids groft salt

Æggekage:

1 tsk hvedemel

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1 dl mælk

5 æg (str. stor)

500 g kogte kartofler i tern

150 g revet ost 10%

Pynt: frisk, klippet purløg

Tilbehør: 240 g ristet rugbrød

 

Skyl og tør tomaterne. Skær et kryds i toppen og drys dem med salt.

Stil tomaterne på en plade med bagepapir og bag dem midt ovnen sammen med æggekagen.

Æggekage: Kom hvedemel, salt og peber i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt.

Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.

Vend forsigtigt kartofler og ost i.

Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen ca. 40 min. ved 175°C.

 

Tips: kom pølser i og ristet bacon ovenpå

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?