Logo

Æggekage med krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med krebsehaler

 

Krebsehalerne ophøjer denne æggekage til en lille luksus som du kan bruge som aftensmad eller hovedret til en lækker menu. 

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (2 personer. Er du alene så halver portionen. . Er du alene så halver portionen.)

 

# Ingredienser til :

300 g kogte kartofler (terninger)

1 fed hvidløg (finthakket)

1 bdt forårsløg (fintsnittet)

1 spsk olie

4-5 æg

1 bæger krebsehaler (170 g drænet vægt)

1 bdt dild

salt og peber

Tilbehør: brød og salat

*

Sådan laves Æggekage med krebsehaler:

Steg kartofler, hvidløg og halvdelen af forårsløgene på en pande med olie i 5 min.

Krydr med salt og peber.

Pisk æggene sammen med salt og peber og hæld dem på panden.

Vend rundt, så æg og fyld er ligeligt fordelt og bag æggekagen ved middel varme i ca. 10 min.

 

Vend de afdryppede krebsehaler sammen med resten af forårsløgene og fintsnittet dild.

Krydr med salt og peber.

Læg dem på den færdige æggekage.

Server straks med brød og en grøn salat til.

 

Erstat evt. krebsehalerne med pillede rejer.

 

----------ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?