Logo

Østrigsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østrigsk gullasch

700 g godt oksekød, skåret ud til gullasch

3 spsk svinefedt

5 løg

2 fed hvidløg

salt og peber

1 bouillonterning

½ tsk tørret merian

3 spsk cremefraiche

Tilbehør: Kartoffelmos eller makaroni - se Kogning af pasta, spaghetti, makaroni, under: Tillæg

*

Tryk kødet af i køkkenrulle og brun det kraftigt på alle sider i svine­fedt.

Tilsæt de groft skårne løg og finskåret hvidløg samt peber og lidt efter lidt ¼ l kogende vand, tilsat bouillonterning.

Lad det snurre sagte under låg i ca. 2 timer.

Smag til med salt, peber og merian og rør cremefraiche i.

Server retten med kartoffelmos eller kogt makaroni.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her