Logo

10 Minutters satay beef stir fry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 løg i skiver
2 forårsløg skåret i stykker af 3 cm.
2 tsk grøn Thai style puré, eller almindelig karry
500 g inderlår eller tyksteg af oksesteg, skåret i tynde strimler
2 tsk Vegemite
1 dl kokosmælk
2 spsk jordnøddesmør (grov)
2 spsk hakket frisk koriander

Opvarm wok eller stegepande, hæld en smule olivenolie i.
Tilsæt løg, forårsløg, puré eller almindelig karry pulver. Steg i 3 minutter eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt kødet og steg det brunt. Tilsæt Vegemite, kokosmælk og jordnøddesmør. Rør indtil en puré er dannet
Tilsæt koriander og server med dampede ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza bologneseDe fleste kender pizza bolognese og at den laves med hakket oksekød, løg og tomat. Dette...
• Gratineret broccoli med skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto nicoise-style med grillet tunDu gør din forbrænding en stor tjeneste ved at vælge brune risottoris frem for hvide til...
• Porrer på polsk + TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!