Logo

10 Minutters satay beef stir fry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 løg i skiver
2 forårsløg skåret i stykker af 3 cm.
2 tsk grøn Thai style puré, eller almindelig karry
500 g inderlår eller tyksteg af oksesteg, skåret i tynde strimler
2 tsk Vegemite
1 dl kokosmælk
2 spsk jordnøddesmør (grov)
2 spsk hakket frisk koriander

Opvarm wok eller stegepande, hæld en smule olivenolie i.
Tilsæt løg, forårsløg, puré eller almindelig karry pulver. Steg i 3 minutter eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt kødet og steg det brunt. Tilsæt Vegemite, kokosmælk og jordnøddesmør. Rør indtil en puré er dannet
Tilsæt koriander og server med dampede ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt laks i sur-sød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Slethvar med smørdampet salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os