Logo

Aborre med multebær og ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 aborrefileter uden skind og ben
100 g hele multebær
100 g ribs
4 blade skovsyre

Sauce:
1 spsk smør
1 finthakket rødløg
1 dl fiskebouillon
1 dl hvidvin
100 g multebær
50 g ribs
2 spsk sukker
2 spsk cognac
50 g koldt smør
Salt og peber

Steg fiskefileterne i 10-12 minutter i en 125ºC varm ovn.

Sauce:
Smelt smørret i en gryde og lad løget småstege til det er gennemsigtigt.

Tilsæt fiskefond, vin, multebær, ribs og sukker.

Lad det hele småkoge til halvdelen af væsken er kogt ind.
Hæld cognac i og tilsæt smørret i små stykker.

Si saucen og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over fiskene og fordel multebær og ribs over dem.

Pynt med grofthakket skovsyre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flyvende JacobEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PinnekjøttEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gittes lynhurtige pølseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mousse med mandarinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os