Logo

Aborregryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aborregryde er hurtig og let måde at lave fisk på til hele familien.

1 kg aborre

salt og friskkværnet peber

4 tomater

3 løg

1 laur­bærblad

1 citron saft af

3 spsk smør eller margarine

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens, udtag og skrab fisken omhyggeligt og fjern gællerne.

Skær fi­sken i tykke skiver og drys dem med salt.

Lad dem ligge 10 minut­ter.

Skær tomater og løg i tykke skiver og læg det lagvis i en gryde med fiskestykkerne.

Drys friskkværnet peber og groft knust laur­bærblad mellem lagene og dryp med en blanding af citronsaft og smeltet smør eller margarine.

Spæd med 1 dl vand.

Læg låg over og lad retten snurre i 12-18 minutter, eller til fisken er mør.

Drys med klippet persille og server kogte kartofler til.  

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?