Logo

Abrikosfarseret svinekam, salat og dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosfarseret svinekam, salat og dip er utrolig delikat ret, som virkelig får det bedste frem i svinekammen - som bliver dejlig saftigt og fuld af naturlig sødme.

 

1 ½ kg mellemkam uden svær og ben med tyndt spæklag
150 g tørrede abrikoser
1 spsk honning
1 spsk soya
rosmarin

Dip:
100 g abrikoser
1 dl stegesky
½ spsk sennepspulver (Colman)
2 spsk honning

Salat:
icebergsalat
1-2 mangofrugter
ristede pistacienødder
citron/olie dressing

Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af.
Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i.
Snør kammen sammen med bomuldsgarn.
Gnid stegen med salt og peber.
Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin.
Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul.
Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170°C i 1 ½ time.
Hæld skyen fra i en skål.

Dip:
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min.
Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med
stegesky, sennep og honning.

Salat:
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over.

Server svinekammen med dippen afkølet eller kold, med grove flûte eller kartofler og skysauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?