Logo

Adana kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g lam
1 løg
4 tomater
1 bdt persille
1 tsk flager af cayennepeber
1 tsk stødt cayennepeber
1 tsk spidskommen
3-4 grønne peberfrugter
salt og peber
pitabrød,
grillspid
olivenolie.

Hak løgene fint.

Bland alle ingredienserne undtaget tomater, persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.
Klargør grillen
Skær kødet ud i 8-10 stykker.

Kom kødet på de smurte grillspid på langs.
Placer spiddene på grillen.
Skær tomater og grøn peber i halve og kom dem på grillen ved siden af kødet.
Varm pitabrødet.
Server med persille i pitabrødet og Adana kebab

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg i løgsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kålrabi- og bondebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!