Logo

Adana kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g lam
1 løg
4 tomater
1 bdt persille
1 tsk flager af cayennepeber
1 tsk stødt cayennepeber
1 tsk spidskommen
3-4 grønne peberfrugter
salt og peber
pitabrød,
grillspid
olivenolie.

Hak løgene fint.

Bland alle ingredienserne undtaget tomater, persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.
Klargør grillen
Skær kødet ud i 8-10 stykker.

Kom kødet på de smurte grillspid på langs.
Placer spiddene på grillen.
Skær tomater og grøn peber i halve og kom dem på grillen ved siden af kødet.
Varm pitabrødet.
Server med persille i pitabrødet og Adana kebab

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili tilLidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan...
• Lasagne med urtefyldFantasien har ingen grænser når det gælder lasagne! Denne variant er fyldt med bl.a....
• Kastanjekage med engelsk cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os