Logo

Adana kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lam
1 løg
4 tomater
1 bdt persille
1 tsk flager af cayennepeber
1 tsk stødt cayennepeber
1 tsk spidskommen
3-4 grønne peberfrugter
salt og peber
pitabrød,
grillspid
olivenolie.

Hak løgene fint.

Bland alle ingredienserne undtaget tomater, persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.
Klargør grillen
Skær kødet ud i 8-10 stykker.

Kom kødet på de smurte grillspid på langs.
Placer spiddene på grillen.
Skær tomater og grøn peber i halve og kom dem på grillen ved siden af kødet.
Varm pitabrødet.
Server med persille i pitabrødet og Adana kebab

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her